تفاوت پریمیر و افترافکت؛ تدوین ویدیو با کدام بهتر است؟

13
تفاوت پریمیر و افترافکت

امروزه ویدیو‌ها و فیلم‌ها، جزء مهم‌ترین و پراهمیت‌ترین محتواها به شمار می‌روند. از فیلم‌های سینمایی گرفته تا ویدیوهای تبلیغاتی، این دسته از محتواها که شامل تصویر و صدا می‌شوند، به واسطه تأثیرگذاری حداکثری بر روی مخاطبان، جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده‌اند. یکی از نکات مهمی که در این رابطه مطرح است، به تدوین و ویرایش ویدیوها مربوط می‌شود. به طور کلی این کار، با استفاده از نرم‌افزارها و برنامه‌های مختلفی صورت می‌گیرد که از جمله آن‌ها می‌توان به پریمیر و افترافکت اشاره نمود. این دو نرم افزار، جزء پرکاربردترین و معروف‌ترین برنامه‌ها و نرم‌افزارهای تدوین ویدیو به شمار می‌روند. 

در این مقاله از وب‌سایت استادبین، قصد داریم تا یکی از مهم‌ترین موضوعات مربوط به این دو برنامه، یعنی تفاوت آن‌ها را بررسی نماییم. در واقع بسیاری از افرادی که در ابتدای مسیر تدوین و یا به دنبال کسب اطلاعاتی در مورد نرم‌افزارهای این حوزه هستند، از چیستی و کاربرد این دو نرم افزار اطلاعی ندارند. در نتیجه ما در این مقاله به بررسی تفاوت‌های پریمیر و افترافکت خواهیم پرداخت و این دو برنامه را با یکدیگر مقایسه خواهیم نمود. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

پریمیر چیست؟

نرم افزار پریمیر، یکی از برنامه‌های ساخته شده توسط شرکت ادوبی است که یکی از قدیمی‌ترین و حرفه‌ای‌ترین نرم افزارهای تدوین و ویرایش ویدیو به شمار می‌رود. کاربرد گسترده و امکان تدوین ویدیوهای مختلف با فرمت‌های گوناگون، باعث شده تا همواره به افراد استفاده‌کننده از این برنامه افزوده شود. با استفاده از برنامه پریمیر می‌توان انواع مختلف ویدیو و صداهای مختلف را تدوین کرد. همچنین بروزرسانی‌های سالیانه این برنامه، باعث شده تا پریمیر همواره به روز باشد و استفاده‌کنندگان از این برنامه بتوانند به راحتی از قابلیت‌های جدید آن بهره‌مند شوند و خلاقیت‌های خود را بر روی ویدیو‌ها اعمال نمایند.

پریمیر چه کاربردی دارد؟

به طور کلی اصلی‌ترین موارد استفاده از پریمیر، به تدوین و ویرایش ویدیو مربوط می‌شود. از موارد کاربرد این نرم افزار شگفت‌انگیز می‌توان موارد زیر را عنوان نمود:

  • تدوین ویدیوهای مختلف با سرعت و کیفیت بالا
  • امکان اعمال تغییرات بر روی رنگ و نور ویدیوها
  • امکان تدوین ویدیوهای سه بعدی و کیفیت بالا
  • امکان حذف و برش بخشی از ویدیوها
  • امکان تدوین صدای ویدیوها و صداگذاری
  • امکان افزودن آیکون، متن، لوگو و واترمارک 
  • و …

پریمیر یکی از برنامه‌های شرکت ادوبی است که به منظور تدوین ویدیو، حذف و برش بخشی از آن، تدوین و ویرایش صدا و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پریمیر چه کاربردی دارد

افترافکت چیست؟

افترافکت، دیگر محصول شرکت ادوبی بوده که یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین نرم افزارهای تدوین ویدیو، ساخت جلوه‌های ویژه، ساخت موشن گرافی و کامپوزیت، افزودن افکت‌های گوناگون و … به شمار می‌رود. این نرم‌ افزار نیز مانند پریمیر، هر ساله بروزرسانی می‌شود تا کاربران بتوانند از قابلیت‌های جدید آن در جهت استفاده راحت‌تر و خلاقانه‌تر بهره‌مند شوند.

بنر تدریس خصوصی

افترافکت چه کاربردی دارد؟

افترافکت را می‌توان برنامه تبدیل ایده‌ها به ویدیو معرفی نمود. در حقیقت هر طرح ذهنی و خلاقیت که به صورت ویدیو نباشد را می‌توان با استفاده از افترافکت به صورت ویدیو در آورد. از جمله کاربردهای افترافکت می‌توان به موارد مختلفی اشاره نمود که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از:

  • ساخت جلوه‌های ویژه
  • ساخت موشن گرافیک
  • ساخت ترکیب‌ بندی مختلف
  • ساخت و طراحی شخصیت‌ها و کارکترهای مختلف
  • حذف پرده سبز یا کروماکی
  • طراحی و ساخت تیراژهای خلاقانه
  • و…

افترافکت مانند پریمیر، یکی از برنامه‌های شرکت ادوبی است که بیشتر در جهت ساخت افکت‌ها و جلوه‌های ویژه کاربرد دارد.

کاربرد افترافکت

تفاوت پریمیر و افترافکت

حال که به خوبی چیستی و ماهیت دو نرم افزار پریمیر و افتر افکت را بررسی نمودیم، زمان آن رسیده که در رابطه با تفاوت این دو برنامه نیز اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. تفاوت‌های افترافکت و پریمیر عبارت‌اند از:

  • تایم لاین

تایم لاین پریمیر و افترافکت با همدیگر تفاوت‌های بسیاری دارند. جذابیت و کاربرپسندی تایم لاین پریمیر به مراتب بیشتر از افترافکت بوده و مخاطبان کار کردن با این برنامه را ترجیح می‌دهند. اما توجه داشته باشید که پریمیر برای پروژه‌هایی که طول ویدیو و صدا در آن‌ها طولانی است؛ کاربرد بیشتری دارد. در صورتی که استفاده از تایم لاین افتر افکت برای پروژه‌های دارای طول کمتر و دقت بیشتر راحت‌تر و بهتر است.

  • ویرایش و تدوین ویدیو

تمرکز افترافکت، بر روی ساخت و تولید جلوه‌ها و موشن‌ گرافیک‌های مختلف است. در صورتی که پریمیر، بیشتر بر روی تدوین و ویرایش ویدیوها تمرکز دارد. پس اگر به دنبال انجام اقدامات گوناگون بر روی ویدیوهای هستید، بهتر است از پریمیر استفاده کنید. در صورتی که برای ساخت جلوه‌های ویژه، بهترین گزینه افترافکت است.

  • تدوین و ویرایش صدا

صدا و صوت یک ویدیو، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در چنین شرایطی در زمان تدوین ویدیو، نیاز است تا صوت آن نیز تدوین شود. در میان دو برنامه افترافکت و پریمیر، برای تدوین صوت و صدا، بهتر است تا از پریمیر استفاده کنید. چراکه این برنامه به مراتب امکانات و قابلیت‌های بیشتری را به این منظور در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

  • افکت‌ها

استفاده از افکت‌های گوناگون یکی از راه‌های افزودن جذابیت به ویدیوها است. این امکان هم در پریمیر و هم در افترافکت وجود دارد. اما استفاده از افکت‌های جذاب و گوناگون، با استفاده از افترافکت‌ به مراتب بهتر از پریمیر است. چراکه افترافکت منبع غنی از افکت‌ها به شمار می‌رود.

به طور کلی افترافکت و پریمیر در موارد بسیاری با یکدگیر تفاوت دارند، از جمله موارد تفاوت در میان پریمیر و افترافکت، می‌توان به استفاده از افکت‌ها، تایم لاین، ویرایش و تدوین ویدیو و تدوین و ویرایش صدا اشاره نمود. در حقیقت پریمیر بیشتر برای تدوین ویدیو و افترافکت بیشتر به منظور ساخت موشن‌های گرافیکی و شخصیت‌ها کاربرد دارد. 

افترافکت با پریمیر

جمع بندی

در این مقاله از وبسایت استادبین، تلاش کردیم تا اطلاعات کاملی در رابطه با تفاوت پریمیر و افترافکت در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. همانطور که گفتیم، افتر افکت و پریمیر دو برنامه حوزه تدوین و ساخت جلوه‌های ویژه برای تهیه ویدیوهای جذاب هستند که از نظر کاربرد و برخی موارد جزئی با یکدیگر تفاوت دارند. درک تفاوت‌های این دو برنامه باعث می‌شود تا کاربران بتوانند با شناخت این تفاوت‌ها، بسته به اقدامات مورد نظر، از بهترین و مناسب‌ترین برنامه استفاده نمایند.

استادبین، جامع‌ترین پلتفرم برگزاری کلاس خصوصی

اگر به دنبال یادگیری پریمیر، افترافکت و ابزارها و برنامه‌های مختلف هستید و می‌خواهید تا نحوه استفاده از این برنامه‌ها را از برترین اساتید کشور و به صورت خصوصی آموزش ببینید، می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت استادبین و مشاهده لیست اساتید هر موضوع، برای برگزاری کلاس با استاد مورد نظر خود، ثبت درخواست کنید. استادبین با برخورداری از اساتید باتجربه در حوزه‌های مختلف، آماده است تا به فراگیران و علاقه‌مندان محترم به فراگیری، برترین اساتید هر موضوع درسی و غیردرسی را معرفی نماید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *